The Addams Family - A New Musical

Välkomna på familjemiddagen från helvetet. Wednesday Addams skall presentera sin pojkvän Lucas och hans föräldrar för sin familj, och de kunde inte vara mer olika. Som bäddat för succé i sann Addams anda.

Karaktärerna i familjen Addams skapades från början till en seriestripp i tidningen The New Yorker 1938, och har sedan dess återkommit i böcker, spelfilmer, animerade filmer, flera TV serier (både tecknade och med skådespelare), ett flertal TV spel och - 2012 - en Broadway-musikal. I musikalen får vi träffa de välkända föräldrarna Morticia och Gomez Addams, deras barn Wednesday och Pugsley, farbrodern Fester, butlern Lurch, Gammelmor och en mängd av Addams förfäder. Lägg till den byråkratiskt strikte Mal, hans frustrerade fru Alice och deras högst vanlige son Lucas som förälskat sig i Wednesday Addams, och du har ingredienserna för en riktigt spännande familjemiddag.

” De är normala - inte vi. Kan vi inte bara vara vanliga?” sjunger Wednesday.

Genom komedi och musik får vi under två timmar njuta av det galnaste sällskapet man kan tänka sig - och kanske reflektera över vad som egentligen är normalt och vanligt, och vad det innebär att passa in.